CONDICIONS GENERALS DE COMPRATots els productes publicitats a La Botiga en línia de La Tenda de Tot el Món estan disponibles (excepte trencaments d'estoc o casos excepcionals que es comunicarien si es dóna el cas a la persona client).

No existeix una comanda mínima i podem servir a tot l'estat espanyol excepte a Ceuta, Melilla, Illes Canàries i Balears. En aquests casos et convidem a que contactes amb les organitzacions de Comerç Just que se situen en aquestes zones o altres Botigues de Comerç Just en línia que sí ho fan.FORMES DE PAGAMENTPots pagar la teua compra per transferència bancària, amb targeta de crèdit o a través del PayPal.


EMPRESES DE TRANSPORTTreballem per coherència amb empreses de transport que comparteixen els nostres valors i fins a la construcció d'un món més igualitari i sostenible:

- Port-Mail. Empresa de la Fundació NovaTerra que treballa per la inserció sociolaboral de persones en situació vulnerable i en risc d'exclusió social.

- Encicle-bicimissatgers. Empresa responsable amb el medi ambient que fa els repartiments a la ciutat de València amb bicicleta.


DESPESES D'ENVIAMENTSón de 7 euros (iva inclòs) per a València (ciutat i província) i de 9 euros (IVA inclòs) per a la resta de localitzacions. L'enviament serà gratuït a partir de 50 euros de compra.

Per descomptat, si tries passar a recollir la teua compra a La Tenda és gratis.


TERMINIS I LLOC DE LLIURAMENTIntentarem servir amb la major rapidesa possible, però habitualment el termini mitjà per rebre la teua compra serà de 7-10 dies des de la recepció de la comanda i confirmació de pagament. En cas d'alguna incidència extraordinària en aquest sentit ens posaríem en contacte amb tu.

Pots rebre la comanda al teu domicili particular o en una altra adreça que hages indicat. És de gran ajuda que ens facilites un telèfon mòbil perquè l'empresa de transport, en cas de no localitzar en el lloc de lliurament, es pose en contacte amb tu.

També pots fer un "Regal de Comerç Just", només has d'indicar les dades i adreça de la persona que vols ho reba, i si vols que li posem alguna nota o l'emboliquem com a regal, La Tenda estarà encantada d'ajudar-te, només has d'indicar-ho en comentari al fer la compra.FACTURESAmb la teua compra rebràs un tiquet de caixa on s'indiquen els productes, quantitat, PVP i total de la compra. Si vols una factura has de posar-ho a l'apartat de comentaris tal com ho indica. Si se't va oblidar en aquest moment pots adreçar-te a pedidos@la-tenda.org i t'enviarem la factura per correu electrònic.


DEVOLUCIONSDisposes d'un termini de 15 dies des de la recepció de la comanda per exercir aquest dret que tens. En els productes de cosmètica no acceptem devolucions. Per a això has de posar-te en contacte amb La Tenda a través de pedidos@la-tenda.org o trucant al telèfon 962.679.026.

Les despeses de transport de la devolució són a càrrec del client.

En el moment rebem el producte se't comunicarà pel mitjà amb què t'has posat en contacte amb La Tenda i un cop comprovat que els productes estan amb el seu embalatge original i en perfectes condicions et tornarem els diners per transferència al compte bancari que ens indiquis .

En cas de rebre la mercaderia deteriorada pel transport comunica'ns-ho per gestionar-lo amb l'empresa de transport i t'indicarem què has de fer.


Atenció al clientDavant de qualsevol dubte o incidència pots posar-te en contacte amb La Tenda de Tot el Món a través del correu electrònic pedidos@la-tenda.org o al telèfon 962679026. Intentarem donar resposta als teus dubtes o problemes el més aviat possible.

I serà de gran ajuda per millorar el servei que donem qualsevol tipus de suggeriment que vulgues fer-nos.


DONAR DE BAIXA COMPTE A LA BOTIGA ONLINESimplement enviant un email a pedidos@la-tenda.org procedirem a eliminar el teu compte de la plataforma.


GRÀCIES PER OPTAR PER COMERÇ JUST I PER AJUDAR-NOS A MILLORAR !!