Cosmètica natural
Cosmètica 100% feta amb matèries primeres naturals i de Comerç Just. Certificada per IMO o Bio-Inspecta. Lliure de parabens, derivats del petroli i nanopartícules, sense silicones, alumini i formaldehids, entre uns altres. No testada en animals.

Cosmètica natural Hi ha 80 productes.

Subcategories

  • Rosa Mosqueta
    La Rosa Mosqueta és un arbust que creix de forma silvestre en el sud de Xile. Avui dia ha revolucionat la cosmètica, però cal anar amb compte per triar un oli de rosa mosqueta de qualitat, per a açò és fonamental que l'extracció, tant de la llavor com de l'oli es faça en fred. L'oli de rosa mosqueta és un dels més potents hidratants i regeneradors de la pell: estimula la cicatrització, retarda l'aparició d'arrugues i suavitza les existents, actua sobre les taques de la pell ocasionades pel foto envelliment, i també està molt aconsellat per a prevenir les estries de l'embaràs.
  • Àloe vera
    Les propietats del gel de àloe vera li permeten actuar en la pell de diferents maneres: astringe les pells grasses, hidrata les seques, regula el greix en les acneiques i calma les pells irritades. Indicat per a la cura després d'agressions com la depilació, l'afaitat, les cremades solars, etc. També ajuda a cura del cuir cabellut, molt recomanat per a cabells castigats pel sol, tints, etc. Com penetra en les 3 capes de la pell, és ideal per a la cura masculina.
  • Karité
    Karité vol dir "arbre de mantega". Creix de forma salvatge en la sabana africana, des de Senegal fins a Uganda. Molt adequat per a la cura de pells seques i molt seques, que necessiten una hidratació profunda i una nutrició potent. Cuida els èczemes de la pell, les agressions per fred o calor, i calma les pells irritades, també és un protector natural contra la radiació ultraviolada. El llard de karité també pot utilitzar-se en pèl i ungles.
  • Arbre de te
    L'arbre de te té un triple efecte antisèptic ja que actua contra virus, fongs i bacteris, alhora que reforça el sistema immunològic enfront d'aquestes infeccions. Per açò està indicat en berrugues, pells amb acne, fongs vaginals o en els peus com el peu d'atleta, rodadits, i també per als temuts polls que afecten als escolars.
  • Argània jojoba i baobab

    L'oli d'argània s'extrau del fruit de l'Arganda spinosa, arbre que solament creix en el Sud del Marroc, i es fa mitjançant premsatge en fred. És conegut com el "or líquid" per les seues propietats antioxidants, calmants i antiinflamatòries. A més de la pell, es recomana per a la cura de cabell i ungles.

    L'oli de jojoba, d'excel·lent qualitat i premsatge en fred, està indicat per a la cura diària de pells grasses i problemes de barbs, igual que per a la cura del pèl gras.

    L'oli de baobab, és utilitzat per les tribus africanes des de temps immemorial, ideal per a massatges.

  • Línia infantil de...
    La calèndula pel seu efecte regenerador, calmant, antiinflamatori i antisèptic està especialment indicada per a la cura de la delicada pell del bebè.
  • Pastilles de sabó

    Fetes artesanalment amb productes naturals.

  • Cremes especials i...
per pàgina
Mostrant 13 - 24 de 80 elements
Mostrant 13 - 24 de 80 elements